BÅREMATERIELL

Redningsbåre

Redningsbåre for vertikale og horisontale løft som gjør det mulig å frakte eller evakuere pasienter ut og opp av steder hvor man normalt ikke vil få plass til en tradisjonell båre.
Båren har sydd inn trespiler for avstiving i rygg, 8 stk håndtak rundt kanten og løftering for vertikale løft. Båren kan også stives ytterligere av med bårestenger (medfølger ikke). Thermopose med glidelås og en tynn madrass minimerer varmetap og belter holder pasienten sikret i båren.

Komplett industrinettingbåre

Industrinettingbåre inngår som beredskapsbåre i de fleste norske industribedrifter og i sivilforsvaret. Komplett båre består av førstehjelpsenhet, 2 ulltepper, veggbeslag og oppbevaringspose. Båren er laget i eloksert stål med nettingfletteverk, og leveres med to belter.

Industrinettingbåren

Industrinettingbåren inngår som beredskapsbåre i de fleste norske industribedrifter og i sivilforsvaret. Denne båren leveres med to belter og et båretrekk med tre lommer. Industrinettingbåren er laget i forarbeidet, eloksert stål med nettingfletteverk.

Transport- og bårestol

Stolen gir bedre komfort og løser flere av dagens mange utfordringer både for bruker og pasient. Dette er en transport – og bårestol som er designet for ulike redningsaksjoner, transport og evakuering av pasienter. Den presenterer et betydelig antall av helt nye funksjoner. Letthet, dynamikk og motstand er de viktigste kvalitetene.

Båreskap glassfiber

Glassfiberskapet er utarbeidet med tanke på å kunne tåle fuktig støvfylt miljø. Vi kan nevne Nordsjøen, ved tunnelarbeid, i gruver og støperier. Skapet er vann- og støvtett, rustsikkert og har en utrolig slagfasthet. Skapet er utstyrt med justerbare, rustfrie låseanordninger og innlagte gummipakninger i dør. Blir levert med og uten innhold.

Båreskap stål

Skapet er forarbeidet i brennlakkert stål og har innlagte pakninger i dør. Båreskapet samler det mest nødvendige førstehjelpsutstyret på en plass. Båreskapet leveres med og uten innhold.

Bårer og båreutstyr finnes i forskjellige formater, størrelser og typer. Kontakt oss for enda mer utfyllende informasjon, andre produkter og priser.

KONTAKT OSS


Telefon : +47  22 30 51 50
Telefaks: +47  22 30 51 51

E-post: post@ernst-nilsen.no

BESØK OSS


Brobekkveien 101
0582  OSLO

Avd Sandefjord
Østerøyveien 12
3236 Sandefjord

ÅPNINGSTIDER


Mandag - fredag : 08:00 - 16:00*

Lørdag/Søndag  : Stengt

*Vennligst ring oss på forhånd, kontorene er ikke alltid bemannet.