HJERTESTARTER

Hjertestarter – Zoll AED Pro

Zoll AED Pro er konstruert for å fungere i alle typer omgivelser, i sykehus eller i felten. Zoll AED Pro er bærbar, og med sin solide utforming og avanserte funksjonalitet tilbyr denne  enheten alt hva profesjonelle redningstjenester og livreddere kan forvente seg.

Zoll AED Pro er svært motstandsdyktig mot støv og vannstråler. Den er konstruert for røff behandling i nødhjelpssituasjoner, og er tilgjengelig som halvautomatisk enhet med manuell overstyring. Kan leveres med EKG kabel for overvåkning.

Hjertestarter – Zoll AED Pluss

Hjertestarteren leveres med piktogrammer på frontpanelet, tekst og lys i displayet, samt en rolig stemme (med norsk tale) som til en hver tid gir deg beskjed om hva du skal gjøre. Dette gjør at Zoll AED Plus hjertestarter er enkel i bruk.

Hjertestarterens unike elektrode måler hastighet og dybde på hjertekompresjonene og gir deg tilbakemeldinger underveis. Eksempler på tilbakemeldinger vil være:

  • ”Trykk hardere”
  • ”God kompresjon”
  • ”Fortsett hjerte- og lungeredning”
  • ”Gi 2 innblåsinger”

Hjertestarteren forteller deg når batteriet skal skiftes, og den registrerer om elektroden er montert i maskinen. Maskinen indikerer feil hvis elektroden ikke står i slik den skal. Zoll AED Plus er en robust hjertestarter som er godt beskyttet mot gjennomtrenging av støv. Den tåler en vannsprut og er merket med IP-55. Hvis du ønsker det kan hjertestarteren leveres med EKG i displayet – uten  tillegg i prisen.

Maskinen leveres med 7 års fabrikkgaranti

KONTAKT OSS


Telefon : +47  22 30 51 50
Telefaks: +47  22 30 51 51

E-post: post@ernst-nilsen.no

BESØK OSS


Brobekkveien 101
0582  OSLO

Avd Sandefjord
Østerøyveien 12
3236 Sandefjord

ÅPNINGSTIDER


Mandag - fredag : 08:00 - 16:00*

Lørdag/Søndag  : Stengt

*Vennligst ring oss på forhånd, kontorene er ikke alltid bemannet.